Andrée Damant (в титрах: Andrée Darmant)

Andrée Damant (в титрах: Andrée Darmant)
List of movies starring Andrée Damant (в титрах: Andrée Darmant). Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

El Actor

Tokyo! (2008)
(segment 'Merde')
No se lo digas a nadie (2006)
Simone
Mon meilleur ami (2006)
Dame train
Amelie (2001)
Mrs. Collignon
La belle verte (1996)
La haine (1995)
Concierge
La gloire de mon père (1990)
A woman, в титрах не указана
Ça n'arrive qu'aux autres (1971)
Mala fama (1994)
Madame Volpi
Métisse (1993)
Maurice's mother
Le moulin de Daudet (1992)
Annou
Qu'est-ce qui fait courir David? (1982)
L'emmerdeur (2008)
La vieille dame
Les parasites (1999)
Lucette
En mai, fais ce qu'il te plaît (1995)
Marie
Belle et Sébastien (2013)
Célestine
Le grand Meaulnes (2006)
Les insoumis (2008)
La vieille dame
Mon idole (2002)
Micheline
Comme les autres (2007)
Suzanne
House of D (2004)
French Woman in Window
Ripoux 3 (2003)
La cliente généreuse de Carmen
L'homme est une femme comme les autres (1998)
Bank employee
Contactos
Peliculassimilares