Claudie Ossard

Claudie Ossard
List of movies starring Claudie Ossard. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Productor

En la casa (2012)
Coco Chanel & Igor Stravinsky (2009)
Paris, je t'aime (2006)
Mon ange (2004)
Amelie (2001)
исполнительный продюсер / продюсер
La ciudad de los niños perdidos (1995)
El sueño de Arizona (1992)
Delicatessen (1991)
37°2 le matin (1986)
Historias del Kronen (1995)
Que la lumière soit (1998)
Attila Marcel (2013)
Pina (2011)
сопродюсер
Ricky (2009)
Mi refugio (Le refuge) (2009)

El Actor

Laisse tes mains sur mes hanches (2003)
La dame blonde dans une voiture noire
Contactos
Peliculassimilares