Rene Auberjonois

Rene Auberjonois
List of movies starring Rene Auberjonois. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

El Actor

Aviones: Equipo de rescate (2014)
Concierge, озвучка
Family Guy Presents Stewie Griffin: The Untold Story (2005)
Odo, озвучка
Eulogy (2004)
Parson Banke
Haru en el reino de los gatos (2002)
Natori, озвучка
Princesa por sorpresa (2001)
Philippe Renaldi, озвучка, в титрах не указан
El patriota (2000)
Reverend Oliver
Los gatos no bailan (1997)
Flanigan, озвучка
Batman Forever (1995)
Dr. Burton
The Player (1992)
играет самого себя
La sirenita (1989)
Louis, озвучка
El pequeño Nemo (1989)
Professor Genius, озвучка
Where the Buffalo Roam (1980)
Harris
King Kong (1976)
Bagley
Images (1972)
Hugh
Masters of Sex (Serie de TV) (2013)
Dr. George Papanikolaou
Dan Vs. (2011)
Chef Purée, озвучка
La joven Liga de la Justicia (Serie de TV) (2011)
Mark Desmond
Almacén 13 (2009)
Hugo Miller
Archer (2009)
Mannfred
Avatar: La leyenda de Aang (2005)
Mechanist
Colgados en Filadelfia (Serie de TV) (2005)
Dr. Larry Meyers
Boston Legal (2004)
Paul Lewiston
La liga de la justicia (2001)
Galius Zed
Xyber 9: New Dawn (1999)
Xyber 9, озвучка
The Wild Thornberrys (1998)
Merrick Dash, озвучка
Hombres de Negro: La serie animada (1997)
Quintoon
El regreso de los Cazafantasmas (1997)
College Professor, озвучка
Poltergeist: El legado (Serie de TV) (1996)
Milo Javits
Aladdin (1994)
Nefir Hasenuf
Bonkers (Serie de TV) (1993)
озвучка
Star Trek: Deep Space Nine (1993)
Odo
Batman: La serie animada (Serie de TV) (1992)
Dr. March
The Little Mermaid (1992)
Chef Louie
El pato Darwing (1991)
Sensei, озвучка
Rugrats, aventuras en pañales (Serie de TV) (1991)
Jonathan, озвучка
Patoaventuras (1987)
Dr. Nogood, озвучка
El desafío de los GoBots (Serie de TV) (1984)
Dr. Braxis
Smurfs (1981)
дополнительные голоса
The Jetsons (1962)
озвучка
El vampiro adolescente (1987)
Modoc
Snide and Prejudice (1997)
Dr. Sam Cohen
Inspector Gadget (1999)
Artemus Bradford
Renegados 2: Los locos (1997)
Presidente
The Ballad of Little Jo (1993)
Streight Hollander
Star Trek VI. Aquel país desconocido (1991)
Colonel West, в титрах не указан
The Feud (1989)
Reverton
Walker (1987)
Maj. Siegfried Hennington
3:15 (1986)
Horner
El último unicornio (1982)
The Skull, озвучка
Los ojos de Laura Mars (1978)
Donald Phelps
America at the Movies (1976)
Lt. Father Francis John Patrick Mulcahy, хроника, в титрах не указан
The Hindenburg (1975)
Major Napier
Risas y lágrimas (1972)
Jimmy Twitchell
McCabe & Mrs. Miller (1971)
Sheehan
Brewster McCloud (1970)
The Lecturer
M.A.S.H. (1969)
Father John Mulcahy
Petulia (1968)
Salesman
Lilith (1964)
Howie, в титрах не указан
Loca academia de policía 5: Operación Miami Beach (1988)
Tony
El autobús atómico (1976)
Father Kudos
(1971)
The Captains (2011)
играет самого себя
Marsupilami (Serie de TV) (1993)
Chef Louie / озвучка
Tarzan & Jane (2002)
Chill Out, Scooby-Doo! (2007)
Alphonse LaFleur, озвучка
La sirenita 2: Regreso al mar (2000)
Chef Louis, озвучка
Joseph: King of Dreams (2000)
Butler, озвучка
Lucky Luke (1992)
Mr. Edgar Rockbottom / Mendez
Fievel en Manhattan (1998)
Dithering, озвучка
Madam Secretary (2014)
Contactos
Peliculassimilares