Ridley Scott

Ridley Scott
List of movies starring Ridley Scott. Filmography ordered by movie release dates.
Edad79
Estatura1.74 metro
Fecha de nacimiento30.11.1937
Lugar de nacimientoSouth Shields, Reino Unido Reino Unido
Signo zodiacalSagitario

Filmography

Productor

No confíes en nadie (2014)
исполнительный продюсер
Out of the Furnace (2013)
Matar a Lincoln (TV) (2013)
исполнительный продюсер / продюсер
Stoker (2013)
Infierno blanco (2011)
La vida en un día (2011)
исполнительный продюсер
El equipo A (2010)
исполнительный продюсер
Cracks (2009)
исполнительный продюсер
Tell-Tale (2009)
Welcome to the Rileys (2009)
исполнительный продюсер
El asesinato de Jesse James por el cobarde Robert Ford (2007)
Tristán e Isolda (2006)
исполнительный продюсер
En sus zapatos (2005)
Klondike (2014)
исполнительный продюсер (2 эпизода, 2014)
Los pilares de la Tierra (2010)
исполнительный продюсер (8 эпизодов, 2010)
The Andromeda Strain (2008)
исполнительный продюсер
The Company (2007)
исполнительный продюсер (6 эпизодов, 2007)
The Hunger (1997)
исполнительный продюсер (4 эпизода, 1997-1999)
Ticker (2002)
исполнительный продюсер
Beat the Devil (2002)
исполнительный продюсер
Hostage (2002)
исполнительный продюсер
Where the Money Is (2000)
Demasiado profundo (1998)
The Browning Version (1994)
Un ladrón de cuatro manos (1994)
исполнительный продюсер
El niño 44 (2015)
Coma (2012)
исполнительный продюсер (1 эпизод, 2012)
Halo: Nightfall (2014)
исполнительный продюсер (1 эпизод, 2014)
Cyrus (2010)
исполнительный продюсер
Cruzando el límite (2013)
исполнительный продюсер
Labyrinth (2012)
продюсер (2 эпизода, 2012)
La verdad duele (2015)
The East (2013)
Ghost Recon: Alpha (C) (2012)
World Without End (2012)
продюсер (8 эпизодов, 2012)
Italy in a Day (2014)
исполнительный продюсер
Equals (2015)
исполнительный продюсер
Matar a Kennedy (TV) (2013)
исполнительный продюсер
Nomads (2010)
исполнительный продюсер
Get Santa (2014)
исполнительный продюсер
Into the Storm (2009)
исполнительный продюсер
Amenaza de tormenta (TV) (2002)
исполнительный продюсер
Killing Jesus (2015)
исполнительный продюсер
RKO 281 (1999)
исполнительный продюсер
The Man in the High Castle (2015)
исполнительный продюсер (11 эпизодов, 2015-2016)

Director

Exodus: Dioses y reyes (2014)
El consejero (2013)
Prometheus (2012)
Robin Hood (2010)
Red de mentiras (2008)
American Gangster (2007)
Un buen año (2006)
Todos los niños invisibles (2005)
El reino de los cielos (2005)
Los impostores (2003)
Black Hawk derribado (2001)
Hannibal (2001)
Gladiator (2000)
La teniente O'Neil (1997)
Tormenta blanca (1996)
1492: la conquista del paraíso (1992)
Thelma & Louise (1991)
La sombra del testigo (1987)
Legend (1985)
Blade Runner (1982)
Alien, el octavo pasajero (1979)
Los duelistas (1977)
Marte (2015)
Black Rain (1989)
Boy and Bicycle (C) (1965)
Alien: Covenant (2017)
The King of Ads (1993)

El Actor

Uno de los desaparecidos (1969)
Unionist officer, в титрах не указан
The Real Robin Hood (2010)
играет самого себя
Los Dioses Furiosos: Documental haciendo Prometheus (2012)
играет самого себя
73rd Golden Globe Awards (2016)
играет самого себя - номинант / Winner
Descubriendo a Bergman (2013)
играет самого себя - интервьюируемый
The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing (2004)
играет самого себя
Steve Jobs: The Man in the Machine (2015)
играет самого себя, хроника
The 58th Annual Golden Globe Awards (2001)
играет самого себя - номинант: Лучший режиссер
The 74th Annual Academy Awards (2002)
играет самого себя - номинант: Лучший режиссер
The 64th Annual Academy Awards (1992)
играет самого себя - Nominated: Best Director
The 73rd Annual Academy Awards (2001)
играет самого себя - номинант: Лучший режиссер
Contactos
Peliculassimilares