Roland Emmerich

Roland Emmerich
List of movies starring Roland Emmerich. Filmography ordered by movie release dates.

Filmography

Director

Asalto al poder (2013)
Anonymous (2011)
2012 (2009)
10.000 a.C. (2008)
El día de mañana (2004)
El patriota (2000)
Godzilla (1998)
Independence Day (1996)
Stargate, puerta a las estrellas (1994)
Soldado universal (1992)
Estación lunar 44 (1990)
Stonewall (2015)

Productor

Hell (2011)
исполнительный продюсер
Trade, el precio de la inocencia (2007)
Nivel 13 (1999)
Godzilla: La Serie (Serie de TV) (1998)
исполнительный продюсер (40 эпизодов, 1998-2000)
The High Crusade (1994)
Eye of the Storm (1991)
исполнительный продюсер
Arac Attack (2002)
исполнительный продюсер

El Actor

Die 120 Tage von Bottrop (1997)
играет самого себя
Independence Day: The ID4 Invasion (1996)
играет самого себя
Contactos
Peliculassimilares