Will Smith

Will Smith
List of movies starring Will Smith. Filmography ordered by movie release dates.
Edad49
Estatura1.88 metro
CónyugeJada Pinkett Smith
Fecha de nacimiento25.09.1968
Lugar de nacimientoPhiladelphia, Estados Unidos Estados Unidos
Signo zodiacalLibra

Filmography

El Actor

Focus (2015)
Nicky
Cuento de invierno (2014)
Judge
After Earth (2013)
Cypher Raige
Hombres de negro III (2012)
Siete almas (2008)
Ben
Hancock (2008)
Soy leyenda (2007)
Robert Neville
En busca de la felicidad (2006)
Hitch, especialista en ligues (2005)
Hitch
Yo, robot (2004)
El Espantatiburones (2004)
Oscar, озвучка
Una chica de Jersey (Jersey Girl) (2004)
играет самого себя, в титрах не указан
Dos policías rebeldes 2 (2003)
Tupac: Resurrection (2003)
играет самого себя, хроника
MIIB: Hombres de negro II (2002)
Ali (2001)
Men in Black Alien Attack (2000)
Agent J
La leyenda de Bagger Vance (2000)
Wild Wild West (1999)
Enemigo público (1998)
Men in Black (1997)
Independence Day (1996)
Dos policías rebeldes (1995)
Made in America (1993)
Evening Urgant (2012)
играет самого себя, гость
Прожекторперисхилтон (2008)
играет самого себя, гость
Welcome to Hollywood (1998)
играет самого себя
Seis grados de separación (1993)
Where the Day Takes You (1991)
David Blaine: Real or Magic? (TV) (2013)
играет самого себя
Los amos de la noticia (2013)
ESPN Reporter
La verdad duele (2015)
Dr. Bennet Omalu
The Oscars (2014)
играет самого себя - презентатор: Best Picture
The Oscars (2013)
играет самого себя - презентатор: Governors Awards, хроника
Escuadrón suicida (2016)
Floyd Lawton / Deadshot
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2012 (2012)
играет самого себя - ведущий
Movie Guide (2013)
играет самого себя, Cypher Raige, хроника, хроника, хроника, хроника
Nickelodeon's Kids Choice Awards 2011 (2011)
играет самого себя - Audience, в титрах не указан
Nickelodeon Kids' Choice Awards 2010 (2010)
играет самого себя
2014 MTV Movie Awards (2014)
играет самого себя - номинант, хроника (credit only)
Live 8 (2005)
играет самого себя - Philadelphia
73rd Golden Globe Awards (2016)
играет самого себя - номинант
The 78th Annual Academy Awards (2006)
играет самого себя - презентатор: Best Foreign Language Film
The 59th Annual Golden Globe Awards (2002)
играет самого себя - номинант: Best Actor in a Motion Picture Drama
The 76th Annual Academy Awards (2004)
играет самого себя - презентатор: Best Visual Effects
The Cutting Edge: The Magic of Movie Editing (2004)
играет самого себя, хроника, в титрах не указан
A Closer Walk (2003)
рассказчик
The 79th Annual Academy Awards (2007)
играет самого себя - номинант: Лучшая мужская роль & Presenter: America Film Clip
The 81st Annual Academy Awards (2009)
играет самого себя - презентатор: Best Visual Effects / Best Sound Editing and Best Sound Mixing and Best Film Editing
Bad Boys 3 (2017)
Detective Mike Lowrey
Shark Tale: Gettin' Fishy with It (2004)
играет самого себя, озвучка
I Love the '90s: Part Deux (2005)
играет самого себя, хроника
The 64th Annual Golden Globe Awards (2007)
играет самого себя - номинант: Best Actor in a Motion Picture - Drama
Independence Day: The ID4 Invasion (1996)
играет самого себя / Steve Hiller (footage from 'Independence Day')
The 69th Annual Academy Awards (1997)
играет самого себя - презентатор: Best Documentary Short and Best Documentary Feature
100 Greatest Teen Stars (2006)
играет самого себя, хроника
The 74th Annual Academy Awards (2002)
играет самого себя - номинант: Лучшая мужская роль & Presenter: Best Film Editing
The 68th Annual Academy Awards (1996)
играет самого себя - презентатор: Best Visual Effects
The Will Smith Music Video Collection (1999)
Agent J / Jim West

Productor

Esto es la guerra (2012)
The Karate Kid (2010)
La vida secreta de las abejas (2008)
Protegidos por su enemigo (2008)
Showtime (2002)
исполнительный продюсер
Annie (2014)
Golpea o muere (2003)
исполнительный продюсер
ATL (2006)
Bajo la piel (2008)
исполнительный продюсер
Saving Face (2004)
Contactos
Peliculassimilares