Edward Norton

List of movies starring Edward Norton. Filmography ordered by movie release dates.
Edad48
Estatura1.83 metro
Fecha de nacimiento18.08.1969
Lugar de nacimientoBoston, Estados Unidos Estados Unidos
Signo zodiacalLeo

Filmography

El Actor

El gran hotel Budapest (2014)
Henckels
Birdman o (2014)
Mike
Moonrise Kingdom (2012)
Scout Master Ward
El dictador (2012)
Edward Norton, в титрах не указан
El legado de Bourne (2012)
Col Eric Byer, USAF, Ret.
Stone (2010)
Stone
Increíble pero falso (2009)
Cop
El increíble Hulk (2008)
Bruce Banner
Cuestión de honor (2008)
Ray Tierney
El ilusionista (2006)
Eisenheim
El velo pintado (2006)
Walter Fane
El reino de los cielos (2005)
King Baldwin
El gran golpe (2004)
Edward Norton, в титрах не указан
The Italian Job (2003)
Frida (2002)
Nelson Rockefeller
El dragón rojo (2002)
La última noche (2002)
The Score (2001)
El club de la lucha (1999)
American History X (1998)
Derek Vinyard
Rounders (1998)
Worm
Las dos caras de la verdad (1996)
El escándalo de Larry Flynt (1996)
Alan Isaacman
Death to Smoochy (2002)
Forever Hollywood (1999)
играет самого себя
Out of the Past (1998)
Henry Gerber, озвучка
Todos dicen I love you (1996)
Holden
(2015)
Stefon
The Oscars (2015)
играет самого себя - номинант: Лучшая мужская роль второго плана
Salinger (2013)
играет самого себя
The 84th Annual Academy Awards (2012)
играет самого себя
La fiesta de las salchichas (2016)
Sammy Bagel Jr., озвучка
The Apple Pushers (2011)
рассказчик
(2014)
Owen Wilson, хроника, в титрах не указан
The 72nd Annual Academy Awards (2000)
играет самого себя - презентатор: Memorial Tribute
The Concert for New York City (2001)
играет самого себя
72nd Golden Globe Awards (2015)
играет самого себя - номинант
En el valle (2005)
Harlan
Hojas de hierba (2009)
Bill Kincaid / Brady Kincaid
The 69th Annual Academy Awards (1997)
играет самого себя - номинант: Лучшая мужская роль второго плана
The 75th Annual Academy Awards (2003)
играет самого себя - член аудитории, в титрах не указан
The 60th Annual Golden Globe Awards (2003)
играет самого себя - член аудитории
The 71st Annual Academy Awards (1999)
играет самого себя - номинант: Лучшая мужская роль

Productor

Amor sin control (2012)
исполнительный продюсер

Director

Keeping the Faith (2000)
Contactos
Peliculassimilares