Elijah Wood

Elijah Wood
List of movies starring Elijah Wood. Filmography ordered by movie release dates.
Edad37
Estatura1.68 metro
Fecha de nacimiento28.01.1981
Lugar de nacimientoCedar Rapids, Estados Unidos Estados Unidos
Signo zodiacalAcuario

Filmography

El Actor

Open Windows (2014)
Nick Chambers
El viento se levanta (2013)
Sone, озвучка
Locos por el anillo (2013)
Johnny Shaw
El Hobbit: Un viaje inesperado (2012)
Frodo
Maniac (2012)
Frank
Happy Feet Two (2011)
Mumble, озвучка
The Romantics (2010)
Chip Hayes
9 (2009)
#9, озвучка
Paris, je t'aime (2006)
Le garçon (segment 'Quartier de la Madeleine')
Bobby (2006)
William
Happy Feet: rompiendo el hielo (2006)
Mumble, озвучка
Todo está iluminado (2005)
Jonathan Safran Foer
Sin City (2005)
Kevin
¡Olvídate de mí! (2004)
Patrick
Hooligans (2005)
Matt Buckner
El señor de los anillos: El retorno del rey (2003)
Frodo
Spy Kids 3-D: Game Over (2003)
The Guy
El señor de los anillos: Las dos torres (2002)
Frodo
El señor de los anillos: La comunidad del anillo (2001)
Frodo
The Faculty (1998)
Casey Connor
Deep Impact (1998)
Leo Biederman
La tormenta de hielo (1997)
Mikey Carver
Flipper (1996)
Sandy Ricks
The War (1994)
Stu Simmons
El buen hijo (1993)
Paradise (1991)
Willard Young
Regreso al futuro II (1989)
Video Game Boy
Más allá del jardín (2014)
Wirt
Evening Urgant (2012)
играет самого себя, гость
Wilfred (2011)
Ryan Newman
Conan (2010)
играет самого себя
Late Night with Jimmy Fallon (2009)
играет самого себя
Pollo Robot (2005)
Bailiff
El rey de la colina (1997)
Jason, озвучка
Los crímenes de Oxford (2007)
Martin
Todo lo que quiero (2002)
Enredos en cadena (2000)
Mikey
Black and White (1999)
Wren
El olvidado mundo de Barney (1999)
Barney Snow
North (1994)
North
Las aventuras de Huckleberry Finn (1993)
Huck Finn
Forever Young (1992)
Nat Cooper
La fuerza de la ilusión (1992)
Mike
Avalon (1990)
Michael Kaye
The Death and Return of Superman (2011)
Cyborg Superman / Hank Henshaw
Tome of the Unknown (C) (2013)
Wirt, озвучка
Grand Piano (2013)
Tom Selznick
Set Fire to the Stars (2014)
John M. Brinnin
La isla del tesoro (2011)
Ben Gunn
Celeste & Jesse Forever (2012)
Scott
Fight for Your Right Revisited (2011)
Ad-Rock (B-Boys 1)
Pesadilla en Elm Street: Desde dentro (2010)
играет самого себя, хроника
(2012)
играет самого себя - founder of Simian Records
Boardwalk Hempire: The Rise and Fall of the Medical Kush Beach Club (2014)
играет самого себя
WWII in HD: The Air War (2010)
Andy Rooney, озвучка
Peter Panzerfaust (2013)
Peter, озвучка
G4 Presents Comic Con 2012 Live (2012)
играет самого себя
Boobie (2011)
James
The Narrative of Victor Karloch (2012)
William Merriwether, озвучка
(2010)
Martin, хроника
2014 MTV Movie Awards (2014)
играет самого себя - Cameo #05
The 59th Annual Golden Globe Awards (2002)
играет самого себя
The 76th Annual Academy Awards (2004)
играет самого себя
Day Zero (2007)
Feller
Policías corruptos (2016)
David Waters
Oliver Twist (1997)
The Artful Dodger
Asuntos sucios (1990)
Sean Stretch
The 61st Annual Golden Globe Awards (2004)
играет самого себя - презентатор: Film Clip from «The Lord of the Rings: The Return of the King»
The 66th Annual Academy Awards (1994)
играет самого себя - презентатор: Best Visual Effects
Miércoles de ceniza (2002)
Sean Sullivan
El último cazador de brujas (2015)
Dulces criaturas (2014)

Productor

The Boy (2015)
Toad Road (2012)
исполнительный продюсер
Una chica vuelve a casa sola de noche (2014)
исполнительный продюсер
Contactos
Peliculassimilares