Leonardo DiCaprio

List of movies starring Leonardo DiCaprio. Filmography ordered by movie release dates.
Edad44
Estatura1.83 metro
Fecha de nacimiento11.11.1974
Lugar de nacimientoHollywood, Estados Unidos Estados Unidos
Signo zodiacalEscorpio

Filmography

El Actor

El gran Gatsby (2013)
El lobo de Wall Street (2013)
Django desencadenado (2012)
Calvin Candie
J. Edgar (2011)
Origen (2010)
Hubble 3D (2010)
играет самого себя, рассказчик
Shutter Island (2010)
Teddy Daniels
Red de mentiras (2008)
Roger Ferris
Revolutionary Road (2008)
Frank Wheeler
La hora 11 (La hora once) (2007)
играет самого себя - рассказчик
Infiltrados (2006)
Diamante de sangre (2006)
El aviador (2004)
Atrápame si puedes (2002)
Gangs of New York (2002)
Don's Plum (nunca digas lo que piensas) (2000)
Derek
La playa (2000)
El hombre de la máscara de hierro (1998)
King Louis XIV / Philippe
Titanic (1997)
Romeo + Julieta de William Shakespeare (1996)
Romeo
La habitación de Marvin (1996)
Hank
Rápida y mortal (1995)
Diario de un rebelde (1995)
Vidas al límite (1995)
Arthur Rimbaud
¿A quién ama Gilbert Grape? (1993)
Vida de este chico (1993)
Toby
Hiedra venenosa (1992)
Guy
Critters 3 (1991)
Josh
Celebrity (1998)
Brandon Darrow
The Foot Shooting Party (1994)
Bud
All the Love You Cannes! (2002)
играет самого себя, в титрах не указан
Guys Choice (2010)
играет самого себя
The Oscars (2014)
играет самого себя - номинант: Лучшая мужская роль and Co-Nominated: Best Picture
La audición (C) (2015)
Leonardo DiCaprio
Zaum - Andare a parare (2011)
Jack Dawson, в титрах не указан
70th Golden Globe Awards (2013)
играет самого себя - номинант: Best Supporting Actor In A Motion Picture
The 67th Annual Golden Globe Awards (2010)
играет самого себя - презентатор: Cecil B. DeMille Award
The EE British Academy Film Awards (2014)
играет самого себя - презентатор: Supporting Actress
The 69th Annual Golden Globe Awards (2012)
играет самого себя - номинант: Best Actor in a Motion Picture - Drama
Inception: The Cobol Job (C) (2010)
Cobb
Movie Guide (2013)
играет самого себя, Jay Gatsby, хроника, хроника, хроника, хроника
Cool It (2010)
играет самого себя, хроника
2014 MTV Movie Awards (2014)
играет самого себя - номинант, хроника (credit only)
Boffo! Tinseltown's Bombs and Blockbusters (2006)
Jack Dawson, хроника, в титрах не указан
71st Golden Globe Awards (2014)
играет самого себя - победитель / Presenter
The 63rd Annual Golden Globe Awards (2006)
играет самого себя - презентатор: Best Actress in a Motion Picture - Drama
73rd Golden Globe Awards (2016)
играет самого себя - победитель
The Concert for New York City (2001)
играет самого себя
The 66th Annual Golden Globe Awards (2009)
играет самого себя - номинант: Best Actor in a Motion Picture - Drama
The 77th Annual Academy Awards (2005)
играет самого себя - номинант: Лучшая мужская роль & Presenter: Best Documentary Feature
The 79th Annual Academy Awards (2007)
играет самого себя - Co-Presenter: Green Oscars / Nominee: Best Actor in a Leading Role
The Oscars (2016)
играет самого себя - победитель: Best Actor in a Leading Role
The Outsiders (1990)
Kid Fighting Scout
The 70th Annual Academy Awards (1998)
Jack Dawson, хроника, в титрах не указан
The 62nd Annual Golden Globe Awards (2005)
играет самого себя - победитель: Best Actor in a Motion Picture [Drama]
The 64th Annual Golden Globe Awards (2007)
играет самого себя - номинант: Best Actor in a Motion Picture - Drama
The 61st Annual Golden Globe Awards (2004)
играет самого себя - презентатор: Best Motion Picture Drama
The 66th Annual Academy Awards (1994)
играет самого себя - Nominated: Best Actor in a Supporting Role
100 Greatest Teen Stars (2006)
играет самого себя, хроника
The 60th Annual Golden Globe Awards (2003)
играет самого себя - номинант: Best Actor in a Motion Picture Drama
El renacido (2015)

Productor

Out of the Furnace (2013)
Runner, Runner (2013)
Caperucita Roja (2011)
Los idus de marzo (2011)
исполнительный продюсер
La huérfana (2009)
The Assassination of Richard Nixon (2004)
исполнительный продюсер
Virunga (2014)
исполнительный продюсер
Vivir de noche (2016)
Gardener of Eden (2007)
Contactos
Peliculassimilares