Tomas Arana

List of movies starring Tomas Arana. Filmography ordered by movie release dates.
Edad59
Estatura1.84 metro
Fecha de nacimiento03.04.1959
Lugar de nacimientoCalifornia, Estados Unidos Estados Unidos
Signo zodiacalAries

Filmography

El Actor

Guardianes de la galaxia (2014)
Kree Ambassador
The Possession of Michael King (2014)
Augustine
Romeo & Juliet (2013)
Lord Montague
El caballero oscuro: La leyenda renace (2012)
Wayne's Lawyer
Sin Límites (2011)
Man in Tan Coat
The Roommate (2011)
Rebecca's Dad
Rebecca, la prima moglie (2008)
Jack Favell
Resistencia (2008)
Ben Zion Gulkowitz
El mito de Bourne (2004)
Martin Marshall
Derailed (2002)
Mason Cole
Pearl Harbor (2001)
Vice-Adm. Frank J. «Jack» Fletcher
Gladiator (2000)
Quintus
L.A. Confidential (1997)
Breuning - Dudley's Guy
Bella Mafia (1997)
El guardaespaldas (1992)
Portman
La caza del Octubre Rojo (1990)
Loginov (Cook), - Red October
La última tentación de Cristo (1988)
Lazarus / Crowd Member
Intelligence (2014)
DNI Adam Weatherly
Miénteme (2009)
Judge Simon
La liga de la justicia (2001)
Tharok, озвучка
The Hunger (1997)
Rick McCabe
Wildflowers (1999)
Wade
Branchie (1999)
Subotnik
Heartwood (1998)
Jordan Barrett
(1998)
Harrison
Ultimo taglio (1997)
First Kid (1996)
Harold
Tombstone: la leyenda de Wyatt Earp (1993)
Frank Stillwell
Bugie rosse (1993)
Marco
(1992)
Body Puzzle (1992)
Michele
Sombras y niebla (1991)
Confessing Man, в титрах не указан
La setta (1991)
Damon
(1990)
(1990)
Francesco (1989)
Learned Brother, в титрах не указан
Intimo (1989)
Portiere
Domino (1988)
Gavros
El engendro del diablo (1989)
Evan
Body & Soul (1988)
Heller
(1988)
Andrea
Umi e (1988)
Juan Vasquez
Io e mia sorella (1987)
Gabor
La pelle (1981)
U.S. Soldier, в титрах не указан
Días de amor y venganza (1979)
Walter Navarro, в титрах не указан
Mission London (2010)
Munroe
Madonna: The Video Collection 93:99 (1999)
Stranger (segment 'Bad Girl'), хроника
(2005)
La volpe a tre zampe (2004)
(2004)
(2002)
Contactos
Peliculassimilares